Een prachtige boekpresentatie

Cover-Voorkant_smallAfgelopen zaterdag was een bijzondere avond: voor een mooie groep geïnteresseerden mocht ik officieel Maar Nooit Vergeten presenteren. Na alle maanden spanning, hard werken en soms onzekerheid waren voorbij en vol trots kon ik mijn eerste levenswerk aan het grote publiek tonen.

Diegenen die een boek in de voorverkoop al kochten, waren sowieso uitgenodigd, maar op de avond zelf mocht ik ook een aantal verkopen noteren. Ik hoop de komende periode nog meer te noteren, maar het belangrijkste is dat dit project levend gehouden wordt op deze website!

Het eerste artikel zal deze week online komen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Een sneak preview voor de voorverkoop

Vanaf vandaag is de voorverkoop van “Maar Nooit Vergeten” gestart!

Afgelopen vrijdag is de proefdruk binnengekomen en is de laatste fase van controleren en corrigeren aangebroken. Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te nemen in de winkel en dit bijzondere boek voor te bestellen!

Ik kreeg regelmatig de vraag hoe het boek er precies gaat uitzien. Daarom krijgen jullie bij deze een voorproefje, een sneak preview, van een van de pagina’s. Blijf vooral opletten, er volgen meerdere previews de komende weken!

Maar Nooit Vergeten - Sneak Preview

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De voorverkoop start op 1 maart

Cover-Voorkant_smallNu het ISBN nummer is toegekend en de bestelling voor de proefdruk de deur uit is, kan de voorverkoop beginnen!

Vanaf 1 maart aanstaande kan men via de webshop van deze website alvast een exemplaar kopen. Door het boek in de voorverkoop aan te schaffen, bent u automatisch uitgenodigd op de boekpresentatie eind april. Natuurlijk krijgt u daar, indien gewenst, een gesigneerd exemplaar!

Ook zal vanaf dat moment af een toe een sneak preview beschikbaar zijn op deze website, dus hou deze pagina in de gaten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail